Motivirajući citati koji će vam pomoći da pregurate dan

Ljetu je došao kraj i mnogi od nas se teško navikavaju na činjenicu da je stigla jesen. Stoga će nam dobro doći nekoliko motivirajućih citata koji nam mogu pomoći da preguramo dan.

U nastavku teksta pročitajte neke od njih koji će vas oraspoložiti.

Tajna napredovanja je u započinjanju“ – Mark Twain

Zvuči lako, ali za mnoge od nas je ovo najteži korak u ostvarenju ciljeva ili snova. Važno je da znate da je u redu ako ste uplašeni – svaki korak koji napravite u ostvarenju snova ne samo da je velika obaveza, nego i rizik. Međutim, svi uspješni ljudi su prošli kroz ovo. Poraz može biti zastrašujući, ali se isto tako može desiti i da uspijete.

Nikada niste prestari za novi cilj ili novi san“ – Les Brown

Kao poduzetnik i vlasnik malog biznisa, vi uvijek pratite svoje snove, čak i ako se oni promijene nakon nekog vremena. Mnogo poznatih poduzetnika su započinjali novi biznis nakon što njihov prvobitni biznis nije bio uspješan onoliko koliko su očekivali. Morate imati na umu da vaši snovi rastu i mijenjaju se skupa s vama.

Ako ste jučer pali, danas se dignite“ – H.G. Wells

Ovaj citat je divan zato što oslikava ispunjenje snova. Ne možemo ići naprijed ukoliko nakon pada ostanemo na tlu. Stvar je u tome da se nakon svakog pada trebamo izdići još jači nego što smo prije bili.

Što je veća borba, veličanstvenija je pobjeda“ – Thomas Paine

Ko god je iskusio pobjedu, iskusio je i gorčinu borbe. Borba uvijek dolazi prije uspjeha i moramo upamtiti da će borba s kojom se suočavamo na putu uspjeha biti izvor naše sreće kada ostvarimo zacrtani cilj.

Ono što postanete na putu ostvarenja ciljeva je važnije od onoga što dobijete ostvarenjem ciljeva“ – Zig Ziglar

Iako je pobjeda slatkog okusa, trebamo imati na umu da će nas ona promijeniti i da nećemo biti ista osoba prije i nakon nje. Ono što možemo naučiti iz ovoga je da će nam najveća nagrada biti to što smo ponosni na sebe što nikada nismo odustali.

Sharing is caring!

Back to Top