Faktura.ba je sada dio agencije Lilium Digital

Nakon dvije godine uspješnog poslovanja, prvi domaći cloud servis za izdavanje faktura i ponuda – Faktura.ba će zajedno sa agencijom Lilium Digital nastaviti nastupati na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Širenjem tržišta i broja klijenata planiran je dalji razvoj servisa Faktura.ba, gdje će se odgovoriti na sve potrebe klijenata, kao i izazove koje donosi moderna tehnologija. Također, bitno je spomenuti da ovaj servis uspješno koriste firme različitih djelatnosti, od turizma i usluga do proizvodnje i prodaje.

Uz naše ideje, pažljivo smo slušali ideje i sugestije naših korisnika. Upravo oni zaslužni su za ono što smo danas – platforma koju svakodnevno uspješno koristi veći broj domaćih kompanija.” rekao je Vedran Ballian, osnivač servisa Faktura.ba.

Budući da danas većina kompanija posluje na globalnom nivou, pouzdana i brza softverska rješenja za fakturisanje su među najvažnijim savremenim poslovnim alatima. Korištenjem servisa Faktura.ba, uštedit ćete znatnu količinu vremena, u odnosu na fakturisanje kroz Word i Excel. Cjelokupni proces rada se mnogo brže obavlja, doprinoseći boljem protoku novca i zadataka.

Među prvim smo korisnicima servisa Faktura.ba, što nam je omogućilo da se na najbolji način uvjerimo u kvalitet platforme i shvatimo potencijal koji ovakav i slični servisi imaju na domaćem i međunarodnom tržištu. Sigurno je da smo u tome i vidjeli našu priliku za dalji razvoj našeg poslovanja.” rekao je Haris Husejnović, direktor Lilium d.o.o.

Iako je sigurnost podataka osigurana kroz sigurnosne certifikate, Lilium kao Google Partner će još više pažnje posvetiti ovom segmentu poslovanja.

Probajte besplatno već danas!

Posjetite faktura.ba ili nas kontaktirajte na [email protected] kako biste dobili više informacija.

Sharing is caring!

Back to Top